Over ons

De drive achter House of Cars

House of Cars Steenwijk is een uit de hand gelopen hobby, een jongensdroom die (nog lang niet volledig) uitgekomen is. Gedreven door een combinatie van vriendschap, ondernemerschap en een passie voor auto’s.

Joep en Erik zijn bevriend sinds de middelbare school met als grootste raakvlak: hun passie voor auto’s. Na de havo heeft het tweetal de HBO-opleiding op de IVA in Driebergen gevolgd en succesvol afgerond. Een particuliere business School, gericht op commercie en ondernemerschap, specifiek op de autobranche.

In oktober 2016 werd House of Cars Steenwijk opgericht. In een kleine bedrijfshal met één auto. Een jaar later stonden er ongeveer zes auto’s. Echter was de hal maar geschikt voor twee stuks. Een verhuizing naar een grotere bedrijfshal volgde. Alle auto’s stonden droog en de ruimte was goed verlicht. Echter mistte er een kantoor, de locatie was niet optimaal en ook deze bedrijfsruimte werd uiteindelijk (weer) te klein. In februari 2018 is House of Cars verhuisd naar haar huidige locatie aan de Dolderweg in Steenwijk.

Inmiddels is House of Cars geen hobby meer, maar een volwaardig autobedrijf. Er staan altijd twintig tot dertig auto’s uit de segmenten A, B en C op voorraad. Stuk voor stuk eerlijke auto’s. Het liefst in unieke en aparte uitvoeringen. Tevens is het bedrijf  erkend door de RDW. Het verzorgen van tenaamstellingen en vrijwaringen behoort dus tot de mogelijkheden.

Transparantie, eerlijkheid, kwaliteit, persoonlijkheid

Transparantie, eerlijkheid, kwaliteit en persoonlijkheid zijn de kernwaarden van House of Cars Steenwijk. Om onze kernwaarden niet enkel in onze bedrijfsvoering maar ook via onze auto’s over te kunnen brengen hebben wij een technisch inspectierapport ontwikkeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij 100% achter onze producten staan.

Als een auto binnenkomt wordt er eerst een uitgebreide proefrit gemaakt. Hier worden het onderstel, de motor, de versnellingsbak en andere aanwezige functies getest op hun werking. Hierna wordt de auto technisch gecontroleerd door gerenommeerde technische specialisten uit de regio. Eventuele gebreken kunnen hierdoor in kaart worden gebracht en worden opgelost.

Na inspectie worden de auto’s van binnen en van buiten gereconditioneerd. Met reconditioneren bedoelen wij: reinigen. Dus geen schades of gebreken verbergen. Eerlijkheid duurt het langst. Ook in de autobranche.

House of Cars Steenwijk
5.0
Based on 113 reviews
powered by Google
Matheo Joolink
Matheo Joolink
19:30 01 Dec 21
zeer tevreden over de aankoop van een auto, fijn contact met de verkoper.
Tjeerd Plantenga
Tjeerd Plantenga
10:52 21 Nov 21
Top bedrijf! Weet waar ze over praten en voornamelijk vriendelijk. 10/10 👌
Le
Le
07:25 16 Oct 21
Vriendelijke mensen daar en voor een mooie prijs de auto kunnen inruilen voor een andere. Echt een aanrader als je niet je auto kunt verkopen of op zoek bent naar een auto. 💪
Renee Schreur
Renee Schreur
13:54 14 Oct 21
Via de website zag ik een prachtige Opel Corsa OPC staan. Een dag later heb ik een proefrit gemaakt en de auto onder voorbehoud gekocht. Erik kent de zwakke punten van Corsa en heeft deze door de garage laten nakijken. De auto bevalt mij erg goed en rijdt heerlijk. Ik wil House of Cars bedanken voor de geweldige service die ze mij hebben verleend.
Willem Uiterwijk
Willem Uiterwijk
08:53 07 Oct 21
Hier onlangs een seat Ibiza 1.2 tdi style gekocht. Fijne auto en goede aflevering.
Danielle v
Danielle v
12:47 05 Oct 21
Ik wou mijn auto verkopen en via via kwam ik uit bij House of Cars, die aanboden om dat voor mij te doen. Ze hebben een super service en mijn auto is heel snel verkocht. Echt een aanrader als je het niet ziet zitten om zelf je auto te verkopen!
Ron Rooyackers
Ron Rooyackers
10:57 22 Sep 21
Bij House of cars een mooie Alfa Spider cabriolet gekocht. Ben bijzonder tevreden over deze aankoop en behandeling door Erik. Zeker aan te bevelen. Ron
Yolanda Hettema
Yolanda Hettema
12:43 19 Sep 21
Ik heb hier een Opel Corsa gekocht voor een goede prijs! De auto voldoet aan al mijn wensen en ik werd vriendelijk en snel geholpen. Top service!
Jehudith Dorfman
Jehudith Dorfman
16:35 23 Aug 21
Vorige week mijn eerste auto gekocht, een Ford ka. Vriendelijke behandeling met professioneel advies voor een gunstige prijs. Bedankt!
bikeparkheerenveen bph
bikeparkheerenveen bph
11:11 20 Aug 21
We hebben onze Citroën ingeruild op een passat zeer netjes bedrijf en een mooie prijs gekregen
Marieke Wiggers
Marieke Wiggers
15:33 27 Jul 21
Ik heb hier vorige week mijn eerste auto gekocht, ik ben super geholpen en ben heel blij met de auto!Hij was rijklaar en kon hem zo meenemen.
Perry de Vries
Perry de Vries
11:06 27 Jul 21
Eerlijk en professioneel bedrijf! Erik heeft mij goed geholpen naar het zoeken van mijn nieuwe gewenste auto en zal altijd voor je klaarstaan!
Hilco Hoorn
Hilco Hoorn
13:53 03 Jul 21
Op marktplaats werd een Renault Megane aangeboden door House of Cars. Het bedrijf even opgezocht op internet en heb nog nooit een autobedrijf gezien met zo'n goede review. Toch maar even naar Steenwijk dus. De auto stond ons wel aan en we hebben een proefrit gemaakt. We hoorden toch een geluidje wat ons niet aanstond. De verkoper hoorde het ook en de conclusie was dat het de distributieriem was. De verkoper zei, ik heb nog nooit een auto verkocht die niet goed is, dus als er een nieuwe op komt hebben jullie dan belangstelling voor de auto? De proefrit was goed bevallen dus we wilden de auto graag. Een paar dagen later was de auto klaar. Distributieriem vervangen, waterpomp en multiriem. Dit alles zonder meerprijs. We zijn zeer te spreken over dit bedrijf en komen er zeker weer terug.
Jeroen Derksen
Jeroen Derksen
11:54 28 May 21
Super service, een oproep bij dit bedrijf geplaatst met de vraag op zoek te gaan naar een auto naar mijn wensen. Na een professioneel gesprek met de eigenaar het met een goed gevoel uit handen gegeven. Een aantal dagen later heeft dit bedrijf een auto gevonden die perfect voldeed aan de eerder doorgegeven wensen. Ik rij nog steeds met veel plezier in deze auto.Al met al, goede service, professionele dienstverlening en betrokkenheid.Onze volgende auto kopen wij zeker weer bij House of Cars Steenwijk!
frank Groenewegen
frank Groenewegen
10:55 20 May 21
We hebben afgelopen week een prachtige Mini gekocht bij House of Card. We zijn zeer vriendelijk en professioneel geholpen, er is open en eerlijk gecommuniceerd. We kunnen het bedrijf echt aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een goede gebruikte auto.
Marjolein Barelds
Marjolein Barelds
09:19 19 May 21
Al maanden was ik op zoek naar een specifiek model BMW 1-serie met een aantal gewenste opties. Via-via kwam ik terecht op de website van House of Cars Steenwijk. Het lezen van de mogelijkheid om een zoekopdracht uit te zetten was voor mij het moment om contact op te nemen met Erik, eigenaar House of Cars Steenwijk.Onder het genot van een kop koffie heb ik mijn wensen kunnen uitspreken. Erik luistert oprecht en geïnteresseerd naar je en bespreekt eventuele mogelijkheden. Daarnaast is hij open en eerlijk over wat je van hem kunt verwachten.Uiteindelijk heb ik mijn auto elders gevonden maar ook hierover contact gehouden met Erik en advies van hem gekregen.Kortom een mooi bedrijf en een zeer prettige benadering. Duidelijk in het uitspreken van verwachtingen. Helder en eerlijk over de desbetreffende auto.Bedankt House of Cars Steenwijk en succes met jullie mooie onderneming!
Ricardo Hofman
Ricardo Hofman
16:22 13 May 21
Vandaag mijn oude auto verkocht aan dit professionele autobedrijf. Welke auto's bij inruil hoger inschat als collega autobedrijven. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker adviseren om hier zaken mee te doen.
Bart Striker
Bart Striker
08:50 13 May 21
Ik ben hier super geholpen bij het kopen van een auto!:) Ontzettend vriendelijk en een goede service:). Zeker een aanrader
Paul Aafjes
Paul Aafjes
10:37 08 May 21
Zoals dit autobedrijf zouden er veel meer moeten zijn. In een branch waarin je altijd met 1-0 achterstand begint onderscheiden deze mannen zich door eerlijk open en transparant zaken doen. Ga zo door.
Daan Aarnink
Daan Aarnink
12:08 21 Apr 21
Vriendelijke en bovenal betrouwbare verkoper (Erik)! Wij zijn erg tevreden over alle verrichte zaken.
Jos Fokkens
Jos Fokkens
07:19 21 Apr 21
Afgelopen week onze Ford Focus mogen halen. Een top auto!Eigenlijk altijd nog auto's van particulieren gekocht, maar nu voor het eerst een auto gekocht bij een autobedrijf. Als elk autobedrijf zo correct zou zijn als Erik van 'House of cars', dan zou ik al veel eerder bij een 'handelaar' gekocht hebben.Eerlijk en rustig, goede communicatie en een uitstekende service.Wij hebben de nieuwe auto net en moeten nog echte kilometers maken, maar ze staan voor wat ze verkopen, dus alle vertrouwen er in dat we nog veel plezierige kilometers zullen maken in de Focus.Als je op zoek bent naar een auto is House of cars in Steenwijk echt een aanrader!Erik bedankt!
Daniel Albada Jelgersma
Daniel Albada Jelgersma
16:16 17 Apr 21
Super garage, een aanbeveling voor andere zeer tevreden over de eigenaar Erik echt super.
Djamilla Edam
Djamilla Edam
12:08 10 Apr 21
We zagen een hele mooie volvo v50 staan en na wat bieden en heen en weer berichten heen gegaan om te kijken.En zoals op de foto's was de auto in het echt ook erg netjes.Mooi proefritje gemaakt rustig kunnen kijken zonder opdringerigheid.Erg aardig in de communicatie je voelt je er op je gemak, niet het gevoel dat je moet kopen.Denken mee in oplossingen en ideeën en zo zijn we er dan ook tot super tevredenheid uit gekomen.Wij zouden zeker hier weer komen en aanraden aan mensen om daar is te gaan kijken voor een auto,Nu gaan wij eerst jaaren genieten van onze volvo v50 😁 samen met ons kleine die onderweg is 🥳😁
Anja Leijenaar
Anja Leijenaar
09:10 16 Mar 21
Ruim twee weken geleden een prachtige Volvo gekocht bij Erik van House of Cars. We konden een schappelijke deal maken mbt de inruil van mijn vorige auto. Erik is professioneel, maar vooral eerlijk en dat geeft de koper vertrouwen. Nu al 1000 km verder in de nieuwe auto en we kunnen niet anders concluderen dan dat we heel tevreden zijn over zowel de auto als het autobedrijf zelf. We zullen bij onze volgende zoektocht zeker teruggaan naar House of Cars.
M Ludema
M Ludema
12:45 13 Mar 21
House of Cars is naar mijn mening een bedrijf met hart voor de zaak en mens.Het draait niet alleen maar om geld en de klant is daar dan ook Koning(in) 🙂 Erik is me op een zeer coulante wijze tegemoetgekomen met een deal die we gesloten hadden betreft de koop van een auto.Ik waardeer het enorm en zou dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen! Tot de volgende auto Erik! Groetjes Monique Ludema
Jorn Kok
Jorn Kok
09:09 13 Feb 21
Erik heeft mij goed geholpen met de zoektocht naar een nieuwe auto. Betrouwbaar en eerlijk bedrijf! Voor iedereen aan aanrader.
Venomous blade
Venomous blade
20:05 19 Jan 21
Erg goede service en klantvriendelijkheid en een eerlijk bedrijf.Zeker een aanrader om hier je auto te kopen
Peter Bruinenberg
Peter Bruinenberg
10:33 04 Jan 21
Hebben een megane gekocht en ben zeer tevreden over de service. Hebt echt het gevoel dat je niet voor de gek wordt gehouden, probeert je niks aan te smeren. Alles netjes afgehandeld. Kan dit bedrijf echt aanraden.
willem van ieperen
willem van ieperen
16:46 16 Dec 20
Wij hebben een Opel Corsa 1.2 uit 2008 bij House of Cars gekocht. De site is overzichtelijk en bied veel informatie over het assortiment van auto's die ze hebben staan.Het contact was makkelijk, snel en ze waren erg flexibel voor het maken van een afspraak.Bij de proef rit kregen wij een duidelijke routebeschrijving mee voor een mooie rit door en in de omgeving van Steenwijk om de auto goed te kunnen beoordelen op de kwaliteit. Erg leuk!De auto werd super afgeleverd met verschillende onderhouds-punten die niet perse nodig waren maar er wel voor zorgden dat de auto tip top in orde was!De service en het contact zijn erg goed bevallen en we zijn super blij met de geweldig geleverde auto!Ik kan u aanraden om hier uw auto te kopen!!
marlies burger
marlies burger
17:05 16 Oct 20
Wij hebben een renault twingo Rs gekocht nadat ze een proefrit aan huis hadden gefaciliteerd. Een fantastische auto waar helaas in het eerste weekend dat we hem hadden de airco kapot ging. Contact gezocht met Erik. Hij vond het heel vervelend, want ze hadden nog een airco check gedaan bij verkoop. Ga maar naar je eigen garage en laat maar maken, ik zie de rekening tegemoet, zij hij! Echt super service. Verder hadden we nog wat kleine dingen aan de renault waarop ze hem hebben meegenomen om volledig na te lopen en evt. Te fixen en in de tussentijd een keurige Leenauto gehad en er dan ook nog achter komen als je eigen auto terugkomt dat hij ook nog eens keurig is schoongemaakt. Ik heb al veel auto’s gekocht in mijn leven maar zulke goede service heb ik nog niet eerder gehad. Echt top
Next Reviews
js_loader