Over ons

De drive achter House of Cars

House of Cars Steenwijk is een uit de hand gelopen hobby, een jongensdroom die (nog lang niet volledig) uitgekomen is. Gedreven door een combinatie van vriendschap, ondernemerschap en een passie voor auto’s.

Joep en Erik zijn bevriend sinds de middelbare school met als grootste raakvlak: hun passie voor auto’s. Na de havo heeft het tweetal de HBO-opleiding op de IVA in Driebergen gevolgd en succesvol afgerond. Een particuliere business School, gericht op commercie en ondernemerschap, specifiek op de autobranche.

In oktober 2016 werd House of Cars Steenwijk opgericht. In een kleine bedrijfshal met één auto. Een jaar later stonden er ongeveer zes auto’s. Echter was de hal maar geschikt voor twee stuks. Een verhuizing naar een grotere bedrijfshal volgde. Alle auto’s stonden droog en de ruimte was goed verlicht. Echter mistte er een kantoor, de locatie was niet optimaal en ook deze bedrijfsruimte werd uiteindelijk (weer) te klein. In februari 2018 is House of Cars verhuisd naar haar huidige locatie aan de Dolderweg in Steenwijk.

Inmiddels is House of Cars geen hobby meer, maar een volwaardig autobedrijf. Er staan altijd twintig tot dertig auto’s uit de segmenten A, B en C op voorraad. Stuk voor stuk eerlijke auto’s. Het liefst in unieke en aparte uitvoeringen. Tevens is het bedrijf  erkend door de RDW. Het verzorgen van tenaamstellingen en vrijwaringen behoort dus tot de mogelijkheden.

Transparantie, eerlijkheid, kwaliteit, persoonlijkheid

Transparantie, eerlijkheid, kwaliteit en persoonlijkheid zijn de kernwaarden van House of Cars Steenwijk. Om onze kernwaarden niet enkel in onze bedrijfsvoering maar ook via onze auto’s over te kunnen brengen hebben wij een technisch inspectierapport ontwikkeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij 100% achter onze producten staan.

Als een auto binnenkomt wordt er eerst een uitgebreide proefrit gemaakt. Hier worden het onderstel, de motor, de versnellingsbak en andere aanwezige functies getest op hun werking. Hierna wordt de auto technisch gecontroleerd door gerenommeerde technische specialisten uit de regio. Eventuele gebreken kunnen hierdoor in kaart worden gebracht en worden opgelost.

Na inspectie worden de auto’s van binnen en van buiten gereconditioneerd. Met reconditioneren bedoelen wij: reinigen. Dus geen schades of gebreken verbergen. Eerlijkheid duurt het langst. Ook in de autobranche.

House of Cars Steenwijk
5.0
Based on 82 reviews
powered by Google
Djamilla Edam
Djamilla Edam
12:08 10 Apr 21
We zagen een hele mooie volvo v50 staan en na wat bieden en heen en weer berichten heen gegaan om te kijken.En zoals op de foto's was de auto in het echt ook erg netjes.Mooi proefritje gemaakt rustig kunnen kijken zonder opdringerigheid.Erg aardig in de communicatie je voelt je er op je gemak, niet het gevoel dat je moet kopen.Denken mee in oplossingen en ideeën en zo zijn we er dan ook tot super tevredenheid uit gekomen.Wij zouden zeker hier weer komen en aanraden aan mensen om daar is te gaan kijken voor een auto,Nu gaan wij eerst jaaren genieten van onze volvo v50 ? samen met ons kleine die onderweg is ??
Anja Leijenaar
Anja Leijenaar
09:10 16 Mar 21
Ruim twee weken geleden een prachtige Volvo gekocht bij Erik van House of Cars. We konden een schappelijke deal maken mbt de inruil van mijn vorige auto. Erik is professioneel, maar vooral eerlijk en dat geeft de koper vertrouwen. Nu al 1000 km verder in de nieuwe auto en we kunnen niet anders concluderen dan dat we heel tevreden zijn over zowel de auto als het autobedrijf zelf. We zullen bij onze volgende zoektocht zeker teruggaan naar House of Cars.
M Ludema
M Ludema
12:45 13 Mar 21
House of Cars is naar mijn mening een bedrijf met hart voor de zaak en mens.Het draait niet alleen maar om geld en de klant is daar dan ook Koning(in) 🙂 Erik is me op een zeer coulante wijze tegemoetgekomen met een deal die we gesloten hadden betreft de koop van een auto.Ik waardeer het enorm en zou dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen! Tot de volgende auto Erik! Groetjes Monique Ludema
Jorn Kok
Jorn Kok
09:09 13 Feb 21
Erik heeft mij goed geholpen met de zoektocht naar een nieuwe auto. Betrouwbaar en eerlijk bedrijf! Voor iedereen aan aanrader.
Venomous blade
Venomous blade
20:05 19 Jan 21
Erg goede service en klantvriendelijkheid en een eerlijk bedrijf.Zeker een aanrader om hier je auto te kopen
Peter Bruinenberg
Peter Bruinenberg
10:33 04 Jan 21
Hebben een megane gekocht en ben zeer tevreden over de service. Hebt echt het gevoel dat je niet voor de gek wordt gehouden, probeert je niks aan te smeren. Alles netjes afgehandeld. Kan dit bedrijf echt aanraden.
willem van ieperen
willem van ieperen
16:46 16 Dec 20
Wij hebben een Opel Corsa 1.2 uit 2008 bij House of Cars gekocht. De site is overzichtelijk en bied veel informatie over het assortiment van auto's die ze hebben staan.Het contact was makkelijk, snel en ze waren erg flexibel voor het maken van een afspraak.Bij de proef rit kregen wij een duidelijke routebeschrijving mee voor een mooie rit door en in de omgeving van Steenwijk om de auto goed te kunnen beoordelen op de kwaliteit. Erg leuk!De auto werd super afgeleverd met verschillende onderhouds-punten die niet perse nodig waren maar er wel voor zorgden dat de auto tip top in orde was!De service en het contact zijn erg goed bevallen en we zijn super blij met de geweldig geleverde auto!Ik kan u aanraden om hier uw auto te kopen!!
marlies burger
marlies burger
17:05 16 Oct 20
Wij hebben een renault twingo Rs gekocht nadat ze een proefrit aan huis hadden gefaciliteerd. Een fantastische auto waar helaas in het eerste weekend dat we hem hadden de airco kapot ging. Contact gezocht met Erik. Hij vond het heel vervelend, want ze hadden nog een airco check gedaan bij verkoop. Ga maar naar je eigen garage en laat maar maken, ik zie de rekening tegemoet, zij hij! Echt super service. Verder hadden we nog wat kleine dingen aan de renault waarop ze hem hebben meegenomen om volledig na te lopen en evt. Te fixen en in de tussentijd een keurige Leenauto gehad en er dan ook nog achter komen als je eigen auto terugkomt dat hij ook nog eens keurig is schoongemaakt. Ik heb al veel auto’s gekocht in mijn leven maar zulke goede service heb ik nog niet eerder gehad. Echt top
Next Reviews