• Op afspraak geopend
  • Grote Kranerweerd 23, Zwartsluis
  • 038-7820562

Zoekopdracht

Er worden in Nederland ruim 500.000 tweedehands auto’s te koop aangeboden. Al deze auto’s zijn onder te verdelen in diverse segmenten. Zo is het A-segment de kleine stadsauto. Oplopend met de letters van het alfabet wordt de auto steeds groter. Deze segmenten zijn weer onder te verdelen in meerdere prijsklassen.

Eenmaal aangekomen bij de juiste prijsklasse kunt u dit segment weer onderverdelen in meerdere segmenten zoals opties, of schades, of kilometerstanden, of het aantal deuren, of bijvoorbeeld de kleur. Telbare segmenten met de bijbehorende telbare auto’s dus.

We kunnen ons daardoor goed voorstellen dat de auto die u zoekt niet in de huidige voorraad van House of Cars te vinden is, maar elders in ons land wel. Of wellicht in een ander land. Bijvoorbeeld Duitsland of België. Wij gaan graag met u op zoek naar een auto die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Een eventueel importtraject van uw nieuwe auto verzorgen we ook graag voor u.

Wat we ons ook kunnen voorstellen, is dat u weet dat u toe bent aan een andere auto, maar geen idee heeft waar u moet beginnen met zoeken, of wat er mogelijk is op autogebied. Dat u door het spreekwoordelijke bos, de spreekwoordelijke bomen niet meer kunt zien. Ook in dat geval zouden we graag met u in contact komen. Als u uw behoeften aan ons kenbaar maakt, dan gaan wij op zoek naar een auto die al uw behoeften vervult.