• Op afspraak geopend
  • Grote Kranerweerd 23, Zwartsluis
  • 038-7820562

Verzekering

In Nederland bestaan er drie soorten autoverzekeringen. Deze drie hebben wij hieronder voor u omschreven. Wellicht kan dit u helpen om een juiste verzekering af te sluiten.

De simpelste variant is WA (wettelijke aansprakelijkheid). In dit geval is de schade die u veroorzaakt aan een tegenpartij verzekerd. Enkel de schade van de tegenpartij wordt vergoed. Niet die van u. Eenieder die een auto bezit is verplicht om deze WA te verzekeren.

Variant twee is WA+ (ook wel beperkt casco genoemd). Dit is een WA-verzekering met een aantal uitbreidingen. Deze uitbreidingen zijn: natuurschade (denk aan stormschade of schade ontstaan door dieren), schade ontstaan door brand of een explosie en inbraak + diefstalschade.

De derde en laatste variant is Allrisk (of volledig Casco). Hier is ook uw eigen schade verzekerd als u schade veroorzaakt.

Alle drie de bovenstaande varianten zijn uit te breiden met diverse pakketten. Denk bijvoorbeeld aan rechtsbijstand (hulp bij de schadeafhandeling), inzittendenverzekering (schade van inzittenden wordt vergoed) of een pechhulpverzekering.

Het is mogelijk om bij House of Cars een autoverzekering aan te vragen. Door contacten bij diverse verzekeringsmaatschappijen zijn we in staat om u een scherp voorstel te doen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.