• Op afspraak geopend
  • Grote Kranerweerd 23, Zwartsluis
  • 038-7820562

Proefrit aan huis

“Wij nodigen onszelf graag bij u uit”

Heeft u bij House of Cars een auto gevonden die bij u past, maar bent u niet in de gelegenheid om naar Zwartsluis af te reizen? Dan nodigen wij onszelf graag bij u uit zodat u kunt kennismaken met uw potentiële nieuwe auto.

Gewapend met onze laptop en uiteraard met de betreffende auto komen wij bij u langs zodat u uw nieuwe auto in levende lijve kunt ontmoeten in uw eigen vertrouwde omgeving. Mocht de auto bevallen, dan kunnen we bij u op locatie de tenaamstelling verzorgen. In andere woorden: We kunnen de auto direct bij u achterlaten.

“100% vrijblijvend en gratis”

Wat als de auto niet aan uw verwachtingen voldoet? Dan nemen we de auto gewoon weer mee naar Zwartsluis en gaan we samen met u op zoek naar een passend alternatief.

Zijn er dan echt geen verplichtingen verbonden aan de proefrit aan huis? Nee. De proefrit aan huis is 100% vrijblijvend en gratis. De enige kanttekening die we wel even willen maken: Wij komen enkel bij u langs bij serieuze interesse en na telefonisch overleg. Hierdoor kunnen wij de auto vooraf zo goed mogelijk aan u omschrijven om teleurstellingen te voorkomen.